Les info

Woensdag avond- wij gaan vandaag denk spelletjes doen in de schuur bij het veld. Het veld is nog niet begaanbaar, de kas is te riskant ivm het pak sneeuw op het glazen dak.  Neem extra veel kleine snoepjes mee. Ik heb 4 kachels mee.

Denken jullie aan je kleedje ?  kleed je warm aan!!!!  Yvet heeft voor 1 euro 2 handenwamers of  2voetenwarmers voor eenmalig gebruik te koop, deze blijven een paar uur warm
Kan je het niet vinden bel dan 0627337735 Let op dit is enkel een Noodnummer!!

Even wat huisregels en wijzigingen. : Let op dat je geen kruimelende voertjes hebt. Daar zijn de groepen na jouw echt minder blij mee. Je leskaart is 3 mnd geldig. Je kan 3 keer opschuiven zonder dat het een les kost mits dat 24 uur van te voren gebeurd. Anders kost het helaas een les van je kaart.  ( dit staat ook in de algemene voorwaarden hier op de site te vinden)


Kan je het niet vinden bel dan 0627337735 Let op dit is enkel een Noodnummer!!

 
_______________________________
Kosten:

De groepslessen zijn 105 euro per 10 lessen muv de dierenartstraining, speuren en detectie.

Wilt u wel op les maar zijn de financiële mogelijkheden beperkt dan kunt u met een regelrechtstrippenkaart van de gemeente Apeldoorn 1 cursus voor half geld doen of een priveles twv 60 euro voor 15 euro boeken. Komt u uit een andere gemeente overleg wat de mogelijkheden zijn. Wij hebben vaak klussen die gedaan moeten worden ook daarmee kan eventueel betaald worden als dan anders niet lukt. Echter wij moeten ook eten, de hondenschool is onze passie maar ook ons inkomen en geen hobby’tje voor er bij.