Agenda

dierenarts

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18 December 2016 Lezing Help mijn hond moet naar de dierenarts. Opgeven via evenementen@alerthondentraining.nl

 

opvoeden

 

18 December 2016 Lezing Help gek door mijn hond. Opgeven via evenementen@alerthondentraining.nl

 

Help mijn hond jaagt! ( geweest) 

18 dec. zijn er 2 lezingen. Help mijn hond moet naar de dierenarts en gek door mijn hond. Opgeven kan via  evenementen@alerthondentraining.nl

 

Gek door mijn hond

Help mijn hond moet naar de dierenarts

**********

Elke donderdagochtend bij voldoende deelname een wandeling voor honden die reactief zijn, moeite hebben met andere honden en bazen die graag willen oefenen. Opgeven kan via info@alerthondentraining.nl ovv datum en wandelen!

***********

19 maart 2017
HuisHondBeurs www.huishondbeurs.nl

***********************************************************************************

Geweest of aan de gang:

Hond-Hond agressie ( informeer naar instroommogelijkheden)
25  sept , 2 okt , 30 okt  13 nov, 11 dec,8 jan
Onze befaamde hond-hond agressie cursus. Wil je niet de uitzondering van de groep zijn maar training volgen  met mensen die begrijpen wat jij doormaakt?  Gegeven door instructeurs die veel ervaring hebben op dit gebied.  2 keer theorie over waarom vallen honden  uit, trainingstechnieken etc daarna 4 lessen praktijk. De honden worden in deze cursus ook door een dierenarts of dierenfysiotherapeut nagekeken om te kijken of er een lichamelijke (mede)oorzaak is van het probleem. Wij pakken het probleem dus holistisch aan.  Ook bij deze cursus schrijf je zelf met onze hulp je eigen trainingsplan.  Let op de lessen duren ca 4 uur per keer! Ook bij deze lessen gebruiken wij onze eigen Hondenschool Alerthonden als sparingpartner .
Meer info vind je hier: http://alerthondentraining.nl/agressie-hond-hond/
De kosten bedragen 300 euro

vanaf 8 sept elke donderdag. wandelen
Elke donderdag gaan wij gaan aangelijnd wandelen van 10 tot ca 11 uur in een gebied waar je niet los mag lopen zoals de kroondomeinen.  De kosten om mee te wandelen bedragen 7,50.  Honden die moeite hebben met andere honden, die opgewonden raken van het zien van andere honden mogen mee wandelen mits je ze onder controle kan houden. Het is niet de bedoeling dat de honden fysiek contact hebben.  Het doel is streven naar ontspannen wandelen met elkaar. Opgeven kan per keer via info@alerthondentraining.nl ovv wandelen + datum  in de onderwerpregel dan blijft het overzichtelijk> Bij voldoende deelname start er ook een wandeling voor jonge honden komen. Voor jonge honden vanaf  4 maanden deze zal ca 30 minuten duren maar pauzes bevatten met wat uitleg.